Durabook.nl is een onderdeel van Fieldworks Direct B.V.

Durabook.nl is uitsluitend gericht op het leveren van robuuste, portable en voor veldgebruik computers. Deze unieke focus stelt ons in staat om deskundig en het juiste advies te geven aan klanten welke toepassingen hebben waarbij het gebruik van dit soort producten vereist is. Wij zorgen voor de verkoop en ondersteuning van onze producten aan klanten in de gehele Benelux en ook internationaal. Klanten zijn met hun specifieke eisen bij ons aan het juiste adres voor hulp bij het selecteren en optimaal te configureren van het juiste product.

Onze website is voorzien van een eenvoudige te gebruiken e-commerce functionaliteit (u wordt hiervoor doorgelinkt naar de website van Fieldworks Direct B.V. voor klanten die weten welke robuuste computer zij willen aanschaffen voor een mobiele computer toepassing.

Natuurlijk hebben wij ook vriendelijke product-specialisten beschikbaar om vrijblijvend uw vragen te beantwoorden en indien nodig, aanbevelingen te geven. Er is een ander belangrijk item om te weten over Durabook.nl: wij staan absoluut 100% achter de robuuste computer producten die wij verkopen en ook is onze klantenservice ongeëvenaard. Tevreden klanten staan bij ons voorop en dit is ook de reden waarom zij keer op keer bij ons terugkomen. Wij hopen ook dat u ons in staat stelt om aan uw verwachtingen te kunnen voldoen of zelfs te overtreffen, uw beste robuuste computer leverancier ooit te zijn.

Powered by Fieldworks

Populaire modellen