ABOUT DURABOOK


Over DURABOOK®

Durabook®, een merk van Twinhead International Corp. opgericht in 1984 en genoteerd aan Taiwan Stock Exchange, is één van de belangrijkste fabrikanten in de robuuste mobiele computing-industrie. Durabook® biedt een breed scala aan Robuuste Tablets en Robuuste Laptops die voldoen aan uiteenlopende wensen van klanten uit verschillende branches, waaronder de overheid, militair, nutsbedrijven, field service, transport, gezondheidszorg en verzekeringen. Dit productaanbod omvat tevens bijbehorende accessoires waaronder dockingsystemen voor voertuigen.

Het interne ontwerp proces van Durabook® richt zich sterk op het begrijpen gebruikertoepassingen in elke industrie. Op basis van dit inzicht, ontwikkelt Durabook unieke concepten en op maat gesneden product-oplossingen en zijn in staat om snel te reageren in een continue veranderende markt. Gelijktijdig houdt Durabook®, als een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf, vast aan de hoogste standaarden en procedures met als resultaat de stabiliteit en betrouwbaarheid van haar producten te garanderen. De combinatie met het "supply chain management" van Durabook® is men in staat industriële computers te produceren met een lange levencyclus. Om deze wijze kan Durabook® voldoen aan de eisen welke gesteld worden door de klant, zowel aan het product als aan de service. Durabook® bijft trouw aan de belofte "Best Quality and Customers First".

De robuuste mobiele computers die wij leveren zijn de ideale oplossing voor gebruik op de weg of op kantoor. Ze zijn val, schok en morsbestendig om ervoor te zorgen dat gebruikers productief kunnen werken in ruwe omgevingen zonder het risico om gegevens of prestaties verliezen. Daarnaast kunnen de systemen optioneel worden voorzien van geïntegreerde GPS en/of een 4G LTE mobiele internetverbinding (WWAN) waardoor u vrijwel overal naadloos door kunt werken.


Populaire modellen